Vernisáž aktové fotografické výstavy & rock'n'roll koncert 23. 9. 2022 19:00 – 23:00 · · Akce již proběhla

Vernisáž aktové fotografické výstavy & rock’n’roll koncert

Srdečně Vás zveme do Kafíčka na jedinečný večírek plný talentů.
Fotografka Anna Šíma Kopková Vám představí svou vernisáž “Vinné ženy a nevinný muž” a neskutečný muzikant Adam Bomb Vám naservíruje rock’n’roll společně se svou kapelou.

Pátek 23.9.2022
Vernisáž v 19:00 hod
Koncert ve 20:00 hod

MgA. ANNA ŠÍMA KOPKOVÁ (*1990) studentka v programu Výtvarná umění na Fakultě umění a architektury, Technické univerzity v Liberci. Od roku 2017 profesně freelancer fotografka zaměřená na komerční tvorbu. V autorské tvorbě fotografování aktu s různě specifikovanou tématikou. Aktéři jsou scénograficky inscenování a fotografie vyprávějí snové surreální příběhy s nádechem bizarnosti a dekadence. Přístup k lidskému tělu jako k materiálu, který je proměněn v sochu a to v drtivé většině bez tváře.

ADAM BOMB /USA/ zpěvák a kytarista - newyorská klubová legenda se v rámci svého aktuálního evropského turné 2022 vrací do České Republiky, aby zde opět rozehrál nenapodobitelnou rock’n’rollovou show, plnou ostrých kytarových riffů a pyrotechnických efektů. Hudební kariéra Adama Bomba začíná roku 1979, kdy jako čtrnáctiletý zakládá se zpěvákem Geoffem Tatem /Queensryche/ skupinu Tyrant. Zlomový okamžik nastává o rok později, kdy se setkává s Eddiem Van Halenem a absolvuje u něho několik kytarových lekcí. V Seattlu nastupuje do skupiny TKO, se kterou nahrává své první album. V roce 1981 se dostává do užšího výběru v konkurzu na místo kytaristy ve skupině Kiss a odehraje s nimi 3 skladby. V roce 1982 se stěhuje do Hollywoodu, zkouší s Izzy Stradlinem /ten později stojí u vzniku Guns’n’Roses/. Spřátelí se s jejich kytaristou Tommy Thayerem /dnes Kiss/, který ho přesvědčí, aby se vydal na sólovou dráhu. Zaskakuje za Yngwie Malmsteena ve skupině Steeler, nahrává s baskytaristou Cliffem Williamsem z AC/DC a s bývalými hráči Aerosmith, Riot a Billyho Idola zakládá svou první kapelu. Od té doby má na svém kontě 14 alb (2 se svým bočním projektem Get Animal), spolupráci s mnoha velikány včetně Chucka Berryho nebo baskytaristy John Paula Jonese z Led Zeppelin.

KAFÍČKO
Na Valech 445, 290 01 Poděbrady

Vstup dobrovolný

Organizátor: KAFÍČKO

Termín akce

23. 9. 2022 19:00 – 23:00

Místo konání

Organizátor

Společnost Lázně Poděbrady, a.s. nepořádá tuto akci.

Další doporučené akce

Poděbradský den srdce - 6. ročník

21. září

Velikonoční koncert Jakuba Machuldy

zítra

Komentovaná prohlídka zahrady s Ferdinandem Lefflerem

14. května

Křeslo pro hosta s Janou Paulovou

31. března

Tereza Zichová - Neboj!

do 28. dubna

Rosťa Osička

30. dubna - 8. června

II. Komentovaná prohlídka Neboj! s autorkou a kurátorkou

zítra

III. Komentovaná prohlídka Neboj! s Terezou Zichovou

28. dubna

Kollárovci

28. června

Dokud nás milenky nerozdělí

14. června

Na poslední chvíli

25. července

Na Zlatém jezeře

2. srpna

Tři Lamři

4. května - 28. července

Přednáška Michal Rybka: Jak se vyvíjely pohádky, legendy a mýty?

13. dubna

Koncert NeoKlasik Mánes

27. dubna
Další doporučené akce
Máte dotaz?
Dotaz úspěšně odeslán. Brzy Vám odpovíme.