Zda se mi,že nabídka u snídaně byla rozmanitější: pečivo v sobotu pouze bílé,minimum domácích pomazánek,příbory: lžíce a lžičky nevylestene. Provozujete restauraci o mase a ke koprovce dáte vejce na tvrdo, knedlík byl polotovar. Prostě méně autentickeho kuchařského řemesla.
Zobrazit pokračování…Zda se mi,že nabídka u snídaně byla rozmanitější: pečivo v sobotu pouze bílé,minimum domácích pomazánek,příbory: lžíce a lžičky nevylestene. Provozujete restauraci o mase a ke koprovce dáte vejce na tvrdo, knedlík byl polotovar. Prostě méně autentickeho kuchařského řemesla.
12. říjnaZanechte nám prosím svůj email a my Vás budeme několikrát za měsíc informovat o našich aktuálních kulturních akcích nebo akčních pobytech. Odběr můžete kdykoliv odhlásit.