Léto s křepelkou Aktualita vydána v st 9. 7. 2014 11:34
Zveme Vás do restaurace hotelu Zámeček



Menu “Léto s křepelkou“ 2014

Aperitiv:

Lázeňský melounek                                           80,-

Předkrm:

Rajčata plněná pikantní pěnou                50,-

Majstrštyk:

Pečená křepelka s višněmi, domácí šťouchané

brambory                                                        150,-



Doporučená letní ryba:

Candát na roštu s letní grilovanou zeleninou,

máslové brambory                                       150,-

Salát:

Trhaný salát s rukolou,polníčkem,chery rajčaty

a semínkem z pinie                                       80,-





Doporučené víno:

Lambrusco Emilia Bellissimo 0,75            125,-











Další aktuality

Kondiční cvičení s Evou Juklíčkovou v dubnu

Všechny aktuality
Máte dotaz?
Dotaz úspěšně odeslán. Brzy Vám odpovíme.