Do konce srpna nabízíme nově zrekonstruovaný Hotel Bellevue Tlapák se zaváděcí slevou 15 %.

Zveme Vás na degustační menu od šéfkuchaře Dalibora Navrátila.



Slavnostní degustační menu připravované šéfkuchařem Daliborem Navrátilem
1. 11. 2014, 19:00 h  Kavárna Viola
(rezervace v kavárně nebo na tel.: +420 325 606 511)
Jednotlivé pochoutky přijďte ochutnat v termínu 2.–5. 11. 2014, kdy je pod taktovkou šéfkuchaře Navrátila připraví naši kuchaři v restauraci Swiss.

Menu pro lázeňský dům v Poděbradech
Studený předkrm
Mille feuille z pošírovaných grónských krevet s lilkovým kaviárem a pažitkovou
emulzií
Teplý předkrm
Pečená galletka z bílých kachních jater „foie gras“ pouré z dýňe zahradní, silná masová omáčka „demi glace“
Hlavní jídlo
Bouf bourguignon podávané s bramborovo křenovým pouré a grilovanou zeleninou
Dezerty
Creme bruleé dle receptu Jean Phillipe Roubattchieve
Cena: 490 Kč menu/osoba










Jak vám mohu pomoci?