Novinka - Pobyt se sebeobranou Aktualita vydána v po 15. 8. 2022 09:00

Do naší nabídky jsme nově zařadili pobyt s výukou sebeobrany pod vedením skutečných mistrů v oboru - manželů Houdkových.
A pro koho je tento pobyt určen?
Stalo se vám někdy, že jste šli po ulici a měli jste z někoho strach? Báli jste se výrostka, který stál na ulici, kudy jste procházeli? Nevěděli jste, jak reagovat, když po vás někdo chtěl peníze? Neumíte se za sebe postavit v případě konfliktu?

Pokud jste si alespoň jednou odpověděli ano, pak je tento pobyt přesně pro vás.

Naučíte se, jak už z dálky poznat agresora, co udělat pro to, aby si vás nevybral za svůj cíl, a pokud už projeví známky agrese, jak s ním komunikovat tak, aby vás nechal na pokoji. Více než 90 % konfliktů a potenciálně nebezpečných situací se totiž dá vyřešit bez násilí, jen použitím vhodné komunikace, gest a dalších technik!

Na zbylých 10 % už slova stačit nebudou; proto se naučíme i základy toho, jak se bránit fyzicky. Možná si řeknete, že to pro vás už není. Možná si myslíte, že hmaty a chvaty jsou přeci pro lidi, co jsou v dobré fyzické kondici a fit. Ve skutečnosti to ale vůbec není pravda. Bránit se dokáže kdokoliv; stačí jen vědět, jak na to. Všechny vyučované postupy umíme přizpůsobit tak, aby je zvládl úplně každý!

Pro účast není potřeba zvýšená fyzická kondice ani speciální oděv.

Součástí pobytu bude kromě 3 lekcí sebeobrany, také volný vstup do bazénu & wellness Chariclea po celý víkend.

Další aktuality

Letní vydání Lázeňských novin 2024

Letní divadelní představení

Komentované prohlídky v květnu

Aprílové menu v restauraci O MASE

Nové menu v našich restauracích

Výstavou Neboj provedla autorka s kurátorkou

Všechny aktuality
Máte dotaz?
Dotaz úspěšně odeslán. Brzy Vám odpovíme.